Alkuvuoden 2018 kuulumisia: Koulutuksia, uratyöpajaa, johtajaseminaaria.

Vuosi on lähdössä käyntiin vauhdikkaasti.

Ensi viikon maanantaina saan pitää kahvikoulutuksen yhdessä Slurpin kanssa Helsingin Nuorkauppakamarille. (Pidän kahvikoulutuksia enää harvakseltaan, olen pyrkinyt keskittymään digitaalisen markkinoinnin koulutusten ja konsultaatioiden vetämiseen.)

Samalla keikalla Helsinkiin saankin pitää eräälle yritykselle koulutuksen asiantuntijaviestinnästä. Aihe on kovin kiinnostava, inspiroiva, ja tärkeäkin. Olen ollut tekemisissä sen kanssa niin nykyisessä kuin edellisessä työssäni. Aktiivisesti viemässä asiaa eteenpäin.

Sitä seuraavan viikon lopulla on puolestaan itse aika kouluttautua, kun Porin Nuorkauppakamari järjestää viikonlopun mittaisen Kehity kouluttajana -koulutuksen. Odotan innolla.

Viikolla neljä Porin Nuorkauppakamari järjestää hienoksi tapahtumaksi kasvaneen ura- ja rekrytointitapahtuma SataRekryn (keskiviikkona 24.1. kauppakeskus Puuvillassa). Osana tapahtumaa järjestetään Career Hackathon, joka on ”työpaja, jossa työnantajat ja työnhakijat pääsevät innovoimaan yhdessä tulevaisuuden työnkuvista, urapoluista, yritysten työnantajamielikuvien kehittämisestä ja työnhaun molemminpuolisesta hyötysuhteesta”. Saan olla hackathonissa mukana fasilitaattorina. Odotan innolla.

Tammikuun loppupuolella odottaa vielä Satakunnan kauppakamarin johtajaseminaari, jossa Harri Gustafsberg kouluttaa aiheesta tilannetaju: ”Gustafsberg esittää tilannetajusta (SA situation awereness) uudenlaisen synteesin, kahdeksan tilannetajutekijän mallin: vaikuta mielen kuormaan, maksimoi energiataso, heikennä havaintoharhoja, suuntaa huomio, säädä tunteita, selkiytä ajattelua, herkistä intuitiota ja jalosta tapoja”. Arvaatko jo? Odotan innolla. Saan tästä varmasti paljon lisäeväitä esimerkiksi omien koulutusten vetämiseen ja ammattitoimen saralle.

Saan osallistua kevään aikana myös Kesäyön marssin Porin-toteutuksen johtoryhmään markkinointipäällikön ominaisuudessa. Marssi on pähkinänkuoressa kuuden – 60 kilometrin kävely alkukesän yössä. Sivustoa ei ole vielä avattu, mutta tapahtuma löytyy Facebookista. On hienoa päästä mukaan tekemään reipashenkistä tapahtumaa.

Tointa riittää, mutta tälle vuodelle kalenteria on kuitenkin kevennetty: Haluan keskittyä poikani kasvun ihmettelyyn ja perheemme yhteiseen aikaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s