Osallistu Lastenklinikoiden kummien keräykseeni 26.5. asti – Juoksen kilometrin per lahjoitettu euro

Tulin isäksi varsin hiljattain. Kun otin vastasyntyneen poikani pienen käden sormieni väliin, ja sain itkeä onnesta, tajusin ensimmäistä kertaa todella, miten hauras ja avuton on tuollainen pieni ihme. Pieniä ihmisten alkuja on nähty, kaikenlaisia tarinoita on kuultu.

Keräykseen pääset tästä >

Kaikki eivät saa syntyä ja elää terveinä, onneksi voimme auttaa heitä.

Haluan auttaa pieniä potilaita, kun pystyn. Laitoin juoksuhenkisen varainkeruun pystyyn Lastenklinikoiden kummien keräyspalveluun. Juoksen tai kävelen jokaista 26.5. mennessä lahjoitettua euroa vastaan kilometrin vuoden 2018 aikana. Ensimmäinen etappi on Helsinki City Run, joka juostaan 19.5.

Kampanja liittyy Suomen Urheiluliiton tempaukseen, jossa Helsinki City Running Dayn ja Naisten Kympin osallistujia kannustetaan laittamaan oma hyväntekeväisyyskampanja pystyyn. Lainaus aiheen uutisesta:

Suomen Urheiluliitto tuo Suomessa täysin uuden hyväntekeväisyysulottuvuuden juoksutapahtumiinsa kevään Helsinki City Running Day:ssä 19.5.2018 ja Naisten Kympillä 26.-27.5.2018. Näiden tapahtumien noin 30 000 osallistujalle on nyt tarjolla helppo tapa tehdä lisää hyvää. Juoksijat voivat halutessaan valita oman varainkeruukohteensa ja kerätä juoksullaan tukea merkittävimmille suomalaisille hyväntekeväisyysjärjestöille.

Olen mitannut juoksumatkani 1.2. alkaen ja juoksen vähintään yhden kilometrin per lahjoitettu euro vuoden loppuun mennessä. (Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että lahjoituksia tehdään esimerkiksi 15 000 eurolla, pidätän oikeuden lunastaa lupaukseni hieman pidemmän aikaikkunan sisällä.) Seuranta löytyy alta.

Keräykseen pääset tästä >

Seuranta

1.4. potissa 270 €, juostu (1.2. – 19.5.) noin (pyöristetty alakanttiin) 344 km (kooste).

4 vastausta artikkeliin “Osallistu Lastenklinikoiden kummien keräykseeni 26.5. asti – Juoksen kilometrin per lahjoitettu euro

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s