Johtamaan SAMKin viestintää ja markkinointia & ammatillinen vuosi pakettiin

Joulu tuli hieman etuajassa minulle.

Loppiaisen jälkeen saan aloittaa uudessa tehtävässä Satakunnan ammattikorkeakoulun markkinoinnin ja viestinnän johdossa.

Siinä yhdistyy kaikki, mitä olen unelmieni työltä toivonut: (Koulutuksen) markkinointi ja viestintä, niiden linjaus; tiimityöskentely, haasteet ja niiden ratkaiseminen, johtoryhmäpaikka; arvojen ja osaamisen mukainen tehtävä, joka tarjoaa myös haasteita.

Puolitoista vuotta Motivirellä opetti paljon: henkilöstöhallintoa ja monia muita hallintoasioita, sopimusasioita, hallitustoimintaa ja tietenkin myös hyvinvointivalmennuksen periaatteita. Olen kiitollinen näistä opeista, sekä huikeista Motivire-kollegoista.

Ammatillinen vuosi 2019 pakettiin: marssi, kamarivuosi ja asiantuntijoita näkyväksi

Paljon on taas tapahtunut. Nostan esiin kaksi kokonaisuutta:

  1. Kesäyön marssi 2019, Pori
  2. Porin Nuorkauppakamarille yksilökehitystä

Kesäyön marssi (KYM) oli intensiivinen ja opettavainen projekti syksystä 2018 alkaen. Sain toimia, ja oppia, sen johtajana. Käytännössä eräänlaisena projektipäällikkönä. Lähes sadan vapaaehtoisen porukalla toteutimme koko kansan matalan kynnyksen kävelytapahtuman, joka keräsi lähes 600 osallistujaa. Hieno kokemus!

Toisaalta sain palvella vuoden aikana Porin nuorkauppakamarilaisia yksilökehityksestä vastaavan varapuheenjohtajan ominaisuudessa. Vuoden aikana meillä oli kymmenen koulutusta mitä erilaisimmista aiheista: Muun muassa henkinen hyvinvointi, palautteen antaminen ja vastaanottaminen, väittelytaidot ja hyvän elämän filosofia. Meillä oli Nordic Business Forum live stream yhteistyössä muiden kanssa yliopistokeskuksella. 100 vuotta täyttäneen Satakunnan Kauppakamarin kanssa järjestimme puolestaan Kolme käskyä johtajuudesta -tapahtuman juhlavuoden kunniaksi (Porin nuorkauppakamari täytti tänä vuonna 60).

Koulutusrintamalla sain toteuttaa näin loppuvuodesta Akateeminen asiantuntijuus Satakunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen tueksi -hankkeelle (ASTe-hanke) Asiantuntijuus näkyväksi -koulutuskokonaisuuden. Neljän kaksituntisen aikana tutustuimme henkilöbrädäyksen lähtökohtiin, osaamisen sanoittamiseen sekä LinkedInin käyttöön. Oli hienoa päästä toteuttamaan tällainen kokonaisuus vihdoin, sillä esimerkiksi LinkedInin hyödyt tulevat esiin vasta aktiivisuuden kautta. Vaatii useamman lähijakson, jotta voi patistella osallistujia aktiivisuuden äärelle.

Nyt rauhoitun joulun viettoon ja vastaanottamaan vuotta 2020 – edessä on jälleen huikea vuosi!

Yksi vastaus artikkeliiin “Johtamaan SAMKin viestintää ja markkinointia & ammatillinen vuosi pakettiin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s