Esittely

Jani Wahlman

Olen markkinoinnin ja johtamisen ekonomi, KTM. Kauppatieteiden ja liiketalouden, erityisesti markkinoinnin ja viestinnän, asiantuntija. Toimessa Satakunnan ammattikorkeakoulun viestintä- ja markkinointipäällikkönä.

Joskus sanon, että olen luovan talouden ja johtamisen ekonomi, sillä olen valmistunut Turun yliopiston kauppakorkeakoulun ja Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun yhteisestä Luovan talouden ja johtamisen maisteriohjelmasta.

Olen työskennellyt useissa hyvin erilaisissa organisaatioissa markkinoinnin, viestinnän ja liiketoiminnan suunnittelun ja johtamisen tehtävissä. Brändi, strategiset kysymykset ja toiminnan kokonaisuudet kiinnostavat. Ihmiset, organisaatiokulttuuri ja hyvinvointi ovat tärkeitä asioita.

Työkokemusta minulla on muun muassa korkeakoulutuksen (SAMK, Porin yliopistokeskus, TAMK), informaatioteknologian, tapahtumien (Pori Jazz), hyvinvointivalmennuksen, julkishallinnon (Porin kaupunki) ja teollisuuden (Tamfelt Oyj) parista.

Haluan olla kehittämässä paitsi työympäristöjäni sekä erityisesti niiden viestintää ja markkinointia, myös yhteiskuntaa. Yhdistystoimissa aloitin opiskelijayhdistysten saralla TAMKissa, jatkaen opiskelijavaikuttamista yliopisto-opintojen aikana. Opintojen jälkeen olen toiminut esimerkiksi reserviläisyhdistyksessä sekä nuorkauppakamarin vastuutehtävissä.

Toimin vuoteen 2019 asti sivutoimisena yrittäjänä tarjoten markkinoinnin ja viestinnän koulutus- ja konsultointipalveluja. Minut voi edelleen tilata etäkouluttajaksi.

Harrastan kestävyysjuoksua periaatteella ”1000 km ja yksi maraton vuodessa”, erilaisia luontoaktiviteetteja ja kirjallisuutta. Tärkein voimavara on perheemme.

Katso myös laajempi ansioluetteloni.

Blogi

Tässä blogissa pyritään paremmaksi itseään ja itsensä johtamista kehittämällä. Ja muitakin, mutta kaikki lähtee itsestä. Ole se muutos, jonka haluat nähdä maailmassa. Mausteina viestintää ja markkinointia. Ainakin.

Historian saatossa blogi on toiminut milloin minkäkinlaisella kärjellä. Historian havina on jätetty tänne vielä elämään.

Blogin avulla seuraan myös erinäisiä tekemisiäni ja tavoitteitani niin kirjallisuuden kuin liikunnan saralla.