Esittely

Olen kauppatieteiden ja liiketalouden, erityisesti markkinoinnin ja viestinnän, asiantuntija. Työskentelen Satakunnan ammattikorkeakoulun viestintä- ja markkinointipäällikkönä.

Kirjoitin ylioppilaaksi kotikaupaungissani Kuopiossa Minna Canthin lukiosta. Sen jälkeen aloitin Tampereen yliopistossa tietojenkäsittelytieteiden opinnot, jotka jäivät kesken. Karjalan lennostossa ja Karjalan prikaatissa suoritetun varusmiespalveluksen sekä työelämässä vietetyn välijakson jälkeen aloitin 2007 liiketalouden opinnot Tampereen ammattikorkeakoulussa.

2010 muutin Poriin ja aloitin maisteriopinnot Turun kauppakorkeakoulun ja Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun yhteisessä Luovan talouden ja johtamisen maisteriohjelmassa. 2012 aloitin sen rinnalla maisteriopinnot Turun yliopiston Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelmassa.

Opinnäytetöissäni tutkin koulutusohjelmamarkkinointia (TAMK 2010), suosittelumarkkinointia korkeakoulutuksessa (Turun yliopiston kauppakorkeakoulu 2015) ja sisäisen markkinoinnin edistämistä sosiaalisessa verkkoyhteisössä (Turun yliopisto 2017). Olen sekä opinnoissa että työelämässä suuntautunut erityisesti markkinoinnin ja viestinnän pariin. Myös strategiset kysymykset ja toiminnan kokonaisuudet kiinnostavat. Lisäksi johtaminen, ihmiset ja hyvinvointi ovat minulle tärkeitä teemoja.

Markkinoinnin ja viestinnän työkokemusta minulla on muun muassa korkeakoulutuksen (SAMK, Porin yliopistokeskus, TAMK), informaatioteknologian (Elinar), tapahtumien (Pori Jazz), hyvinvointivalmennuksen (Motivire), julkishallinnon (Porin kaupunki) ja teollisuuden (Tamfelt Oyj) parista.

Yhdistystoimissa aloitin opiskelijayhdistysten saralla TAMKissa, jatkaen opiskelijavaikuttamista Porin yliopistokeskuksessa. Opintojen jälkeen olen toiminut nuorkauppakamarin vastuutehtävissä, maanpuolustusteemaisissa yhdistyksissä sekä muutamissa muissa.

Toimin 2015 – 2019 sivutoimisena yrittäjänä tarjoten markkinoinnin ja viestinnän koulutus- ja konsultointipalveluja.

Harrastan kestävyysjuoksua periaatteella ”1000 km ja yksi maraton vuodessa” sekä erilaisia luontoaktiviteetteja. Puolisoni Sallan kanssa menimme naimisiin 2015 ja meillä on yksi lapsi.