Esittely

Jani Wahlman

Olen markkinoinnin ja johtamisen KTM, ekonomi, ja digitaalisen kulttuurin FM. Kauppatieteiden ja liiketalouden, erityisesti markkinoinnin ja viestinnän, asiantuntija. Toimessa Satakunnan ammattikorkeakoulun viestintä- ja markkinointipäällikkönä.

Olen valmistunut Turun yliopiston kauppakorkeakoulun ja Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun yhteisestä Luovan talouden ja johtamisen maisteriohjelmasta, Turun yliopiston Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen tutkinto-ohjelmasta sekä Tampereen ammattikorkeakoulun liiketalouden koulutusohjelmasta.

Olen työskennellyt useissa hyvin erilaisissa organisaatioissa markkinoinnin, viestinnän ja liiketoiminnan suunnittelun ja johtamisen tehtävissä. Brändi, strategiset kysymykset ja toiminnan kokonaisuudet kiinnostavat. Ihmiset, organisaatiokulttuuri ja hyvinvointi ovat tärkeitä asioita.

Toimin sivutoimisena yrittäjänä tarjoten markkinoinnin ja viestinnän koulutus- ja konsultointipalveluja.

Harrastan kestävyysjuoksua periaatteella ”1000 km ja yksi maraton vuodessa”, erilaisia luontoaktiviteetteja ja kirjallisuutta. Tärkein voimavara, elämys ja kokemus on perheemme.

Curriculum vitae.