Referenssejä ja palautteita

Asiakkaitani ovat olleet muun muassa:

Palautteita koulutuksista

Jani toimi kouluttajana kahdessa Sata uraa ammatillisesta! -hankkeen puitteissa järjestetyssä webinaarissa, joiden aiheina olivat some ja LinkedIn organisaatioiden ja omassa viestinnässä. Jani esitti asiat konkreettisesti omin esimerkein höystettynä. Osallistujat saivat ohjenuoraksi suunnitelmallisuuden ja tavoitteellisuuden, myös someviestinnässä. Jani pystyi hyvin kiteyttämään olennaisen tunnin esityksessään. Osallistujat olivat tyytyväisiä webinaarien antiin!

Projektipäällikkö Jonna Malmivuori, WinNova [etäkoulutus keväällä 2021]

Koulutus oli monipuolinen: se sisälsi helposti ymmärrettävän johdatuksen henkilöbrändäykseen ja toimivia käytännön vinkkejä LinkedIn-profiilin rakentamiseen. Kouluttaja osasi kohdentaa puheensa ja kertoi asioista opiskelijan tai uransa alkuvaiheessa olevan ammattilaisen näkökulmasta. Pidin lisäksi siitä, että kouluttaja vastasi kattavasti yleisöstä nousseisiin kysymyksiin ja rohkaisi meitä noviiseja keskustelemaan muiden LinkedInissä olevien ammattilaisten kanssa.

Anna Laurila, kansainvälisyysvastaava, Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan hallituksen jäsen, liiketalouden opiskelija

Jani piti meille erittäin mielenkiintoisen viestintäkoulutuksen asiantuntijaorganisaation näkökulmasta. Osallistujat olivat erityisen iloisia kouluttajan osallistavasta ja mukaansatempaavasta otteesta. Saimme koulutuksesta hyvän pohjan, josta lähteä kehittämään koko organisaation laajuista viestintäkäytäntöä.

Jenni Krohn, Sector Manager, GS1 Finland Oy

Jani osasi kiteyttää laajan kokonaisuuden tiiviiseen ja mielenkiintoiseen pakettiin. Parasta oli, että koulutus oli räätälöity nimenomaan meidän tarpeisiimme ja toiveita ajatellen. Yhteistyö Janin kanssa oli helppoa ja mutkatonta ja voimme vilpittömästi suositella hänen asiantuntevaa ja mukaansa tempaavaa koulutusta kaikille!

Paula Pehkonen, viestintäassistentti, tapahtumatuottaja, Karstula 150 v, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy

Jo suunnitteluvaiheessa minuun teki vaikutuksen Janin rento, mutta ammattimainen ote Google-löydettävyyden kursseja suunniteltaessa. Hänen kanssaan on helppoa ja luontevaa kommunikoida. Ammattimaista otetta vahvisti koulutustilanteissa hänen vankka kokemuspohjansa ja käytännön esimerkit omasta toiminnastaan sosiaalisen median maailmassa. Myös hänen selkeä ymmärrys siitä kenelle koulutukset olivat suunnattu, näkyi koulutusten sisällössä.

Irma Salo, projektipäällikkö, DigiBusiness-hanke / Satakunnan Yrittäjät

Erinomainen ja mielenkiintoinen luento some-markkinoinnista ja somen valjastamisesta yksin yrittäjän tarpeisiin. Kiitos asiantuntijalle!

Eliisa Karttunen, koulutustyöryhmän puheenjohtaja, Suomen Kätilöliitto ry