Referenssejä ja palautteita

Tarjosin markkinoinnin ja viestinnän koulutus- ja konsultointipalveluja 2015 – 2019. Tämä sivu on arkistoitu.

Asiakkaitani ovat olleet muun muassa:

Palautteita koulutuksista

Anna Laurila, kansainvälisyysvastaava, Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan hallituksen jäsen, liiketalouden opiskelija:

Koulutus oli monipuolinen: se sisälsi helposti ymmärrettävän johdatuksen henkilöbrändäykseen ja toimivia käytännön vinkkejä LinkedIn-profiilin rakentamiseen. Kouluttaja osasi kohdentaa puheensa ja kertoi asioista opiskelijan tai uransa alkuvaiheessa olevan ammattilaisen näkökulmasta. Pidin lisäksi siitä, että kouluttaja vastasi kattavasti yleisöstä nousseisiin kysymyksiin ja rohkaisi meitä noviiseja keskustelemaan muiden LinkedInissä olevien ammattilaisten kanssa.

Jenni Krohn, Sector Manager, GS1 Finland Oy:

Jani piti meille erittäin mielenkiintoisen viestintäkoulutuksen asiantuntijaorganisaation näkökulmasta. Osallistujat olivat erityisen iloisia kouluttajan osallistavasta ja mukaansatempaavasta otteesta. Saimme koulutuksesta hyvän pohjan, josta lähteä kehittämään koko organisaation laajuista viestintäkäytäntöä.

Paula Pehkonen, viestintäassistentti, tapahtumatuottaja, Karstula 150 v, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:

Jani osasi kiteyttää laajan kokonaisuuden tiiviiseen ja mielenkiintoiseen pakettiin. Parasta oli, että koulutus oli räätälöity nimenomaan meidän tarpeisiimme ja toiveita ajatellen. Yhteistyö Janin kanssa oli helppoa ja mutkatonta ja voimme vilpittömästi suositella hänen asiantuntevaa ja mukaansa tempaavaa koulutusta kaikille!

Irma Salo, projektipäällikkö, DigiBusiness-hanke / Satakunnan Yrittäjät:

Jo suunnitteluvaiheessa minuun teki vaikutuksen Janin rento, mutta ammattimainen ote Google-löydettävyyden kursseja suunniteltaessa. Hänen kanssaan on helppoa ja luontevaa kommunikoida. Ammattimaista otetta vahvisti koulutustilanteissa hänen vankka kokemuspohjansa ja käytännön esimerkit omasta toiminnastaan sosiaalisen median maailmassa. Myös hänen selkeä ymmärrys siitä kenelle koulutukset olivat suunnattu, näkyi koulutusten sisällössä.

Eliisa Karttunen, koulutustyöryhmän puheenjohtaja, Suomen Kätilöliitto ry:

Erinomainen ja mielenkiintoinen luento some-markkinoinnista ja somen valjastamisesta yksin yrittäjän tarpeisiin. Kiitos asiantuntijalle!