Kysy kouluttajaksi

Etäkoulutusta henkilöbrändäyksestä ja asiantuntijaviestinnästä (erityisesti LinkedIn, Twitter, blogit) sekä organisaation asiantuntijoihin painottuvasta some-käytöstä.

  • Toteutus etänä.
  • Tunnin ajatuksia herättävä sekä oppeja ja parhaita käytänteitä sisältävä osuus. Voidaan räätälöidä tilaajan tarpeisiin.
  • 30 minuuttia kysymyksiä ja vastauksia.

Olen muun muassa:

  1. Kouluttanut ja konsultoinut vuosia mitä erilaisimpia organisaatioita. Referenssit ja palautteet löydät täältä.
  2. Työskennellyt kymmenisen vuotta erilaisissa viestintä- ja markkinointialan johto- ja asiantuntijatehtävissä.
  3. Käyttänyt itse parhaita henkilöbrändäyksen ja asiantuntijaviestinnän oppeja vuosia ja kehitän niiden käyttöä jatkuvasti.
  4. Opettanut digitaalista markkinointia ja analytiikkaa yliopistossa.

Ota yhteyttä: jani.wahlman@iki.fi

Jani toimi kouluttajana kahdessa Sata uraa ammatillisesta! -hankkeen puitteissa järjestetyssä webinaarissa, joiden aiheina olivat some ja LinkedIn organisaatioiden ja omassa viestinnässä. Jani esitti asiat konkreettisesti omin esimerkein höystettynä. Osallistujat saivat ohjenuoraksi suunnitelmallisuuden ja tavoitteellisuuden, myös someviestinnässä. Jani pystyi hyvin kiteyttämään olennaisen tunnin esityksessään. Osallistujat olivat tyytyväisiä webinaarien antiin!

Projektipäällikkö Jonna Malmivuori, WinNova [etäkoulutus keväällä 2021]

Koulutus oli monipuolinen: se sisälsi helposti ymmärrettävän johdatuksen henkilöbrändäykseen ja toimivia käytännön vinkkejä LinkedIn-profiilin rakentamiseen. Kouluttaja osasi kohdentaa puheensa ja kertoi asioista opiskelijan tai uransa alkuvaiheessa olevan ammattilaisen näkökulmasta. Pidin lisäksi siitä, että kouluttaja vastasi kattavasti yleisöstä nousseisiin kysymyksiin ja rohkaisi meitä noviiseja keskustelemaan muiden LinkedInissä olevien ammattilaisten kanssa.

Koulutuksen tilaajan palaute

Tutustu myös saamiini referensseihin ja palautteisiin laajemmin.